Onze Dienstverlening: Salarisadministratie en Advies op Maat

Bij Lumia Salaris & Advies begrijpen we dat salarisadministratie essentieel is voor elk bedrijf, maar het kan ook complex en tijdrovend zijn. Daarom bieden we een uitgebreide dienstverlening op maat, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten, wetende dat je salarisadministratie in bekwame handen is.

Salarisadministratie: Onze basisdienstverlening omvat alle standaard salarisadministratieve taken. Van het opstellen van loonstroken tot loonaangiften en pensioenaangiften, we zorgen voor accurate en tijdige verwerking, zodat je medewerkers altijd op tijd worden betaald. Bovendien kunnen we deze basis leveren voor een vast tarief per maand, per medewerker, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Voor Accountants- en Administratiekantoren: Voor accountants- en administratiekantoren bieden we een speciale service. We kunnen de salarisadministratie voor hun klanten uitvoeren, terwijl we volledig de ‘identiteit’ van het kantoor aannemen. Met een eigen salarisportaal en contactgegevens kunnen we naadloos vanuit hun naam werken en hun klanten bedienen.

Online Salarisportaal met NMBRS: Om je medewerkers en klanten nog meer gemak te bieden, hebben we een online salarisportaal via NMBRS. Dit portaal geeft hen toegang tot belangrijke informatie, documenten en loonstroken, waar en wanneer ze maar willen.

Salarisadvies en Contracten: Naast administratieve taken bieden we ook waardevol salarisadvies. We staan klaar om je te begeleiden door diverse salarisgerelateerde casussen en kunnen helpen bij bijvoorbeeld het opstellen van contracten en overeenkomsten.

Inrichting, Implementatie en Efficiency: Lumia Salaris & Advies is niet alleen een uitvoerder, maar ook een partner in efficiƫnte salarisprocessen. We kunnen helpen bij de inrichting en implementatie van salarissystemen en -processen. Als procesverbetering hoog op je agenda staat, zijn we er om je te adviseren en te ondersteunen.

Bij Lumia Salaris & Advies zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige salarisadministratie en advies op maat. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen groeien, efficiƫnter worden en je salarisadministratie stressvrij kunnen maken.

Scroll naar boven