Salarisadministratie

Bij Lumia Salaris & Advies kun je kiezen tussen twee serviceniveaus.

 1. Volledig uitbesteden aan Lumia
  Je hebt geen omkijken naar je salarisadministratie. Het enige wat jij moet doen is de juiste input aanleveren, zoals de gewerkte uren, declaraties, toeslagen en bonussen.  Wij doen de rest! Wij voeren de gegevens in, je ontvangt van ons de gewenste bestanden en overzichten, je werknemers ontvangen hun loonstrook, de Belastingdienst en evt. andere instanties brengen we netjes op de hoogte en we toetsen alle informatie aan de meest recente wet- en regelgeving.
 2. Jij & Lumia
  Jij voert zelf de gewerkte uren, declaraties en andere input, online in. Lumia controleert deze op de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en verzorgt voor jou de verdere afhandeling van de input. Net als bij volledige uitbesteding ontvangen jij en je personeel de gewenste bestanden en doen wij de aangifte bij de instanties.

Zie hier onze heldere tarieven.

Beide serviceniveaus zijn inclusief toegang tot alle functionaliteiten van onze gebruiksvriendelijke software, zonder extra abonnementskosten! Zo heb je:

  • Personeelsadministratie, inclusief verlof- en verzuimmodule;
  • (Automatische) koppeling met diverse financiële boekhoudsystemen voor de journaalposten;
  • Een inlogmodule voor managers en werknemers;
  • Diverse output en overzichten.

Daarnaast staan we voor vragen altijd direct voor je klaar. En geen zorgen over extra kosten: het antwoord krijg je van ons!

Ook als je gaat overstappen handelen we vliegensvlug: binnen 2-3 dagen staat je administratie al online voor je klaar.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!


* Liever helemaal zelf doen? Wij bieden ook een pakket zonder aanvullende service van Lumia, maar wel met iemand onder de knop die met je mee kan kijken. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.